Plantscape
BlomtornLogo

Se våra nya produkter från engelska Plantscape 

Plantscape är Englands ledande producent av blomtorn, amplar, planteringskärl och andra produkter för plantering i offentlig miljö. Produkterna är av mycket hög kvalitet, synnerligen prisvärda och anpassade för användning i offentlig miljö. Alla Plantscapes produkter är försedda med kapillär självbevattning genom sugfilt. Produkterna har stora vattenmagasin och är anpassade för transport med gaffeltruck för en rationell skötsel.


Ladda ner pdf på engelska med hela sortimentet 8 mb här 

Ladda ner pdf på norska med hela sortimentet här 

Bilden överst till vänster visar "Eye-full tower".

Flower Tower


Flower Tower

Flower Tower har en bas på 1 x 1 meter. Bottenkrukan rymmer 400 liter jord och har en vattentank på 225 liter och står stadigt på marken. I mitten finns ett aluminiumrör på vilket man trär på distansrör för att få flera våningar. Rören skruvas fast i våningarna och har en stabil konstruktion. Bilden nedan visar de olika våningarna med jord och vattenvolym.Blomtorn


Amplar


Amplar 

Plantscape har både vanlig hängande ampel och ampel i halvor som man antingen kan hänga en halva mot vägg eller två halvor runt stolpe. Amplarna finns i tre storlekar, 46, 51 och 59 cm i diameter. Se bilden nedan. Stolpamplarna finns i tre storlekar, 57, 67 och 78 cm bredd. Se bild nedan

StolpampelAmpelteckningStolpampelteckning

Planteringskärl till stora träd 

Planteringskärlet är 150 cm i diameter och 100 cm hög. Det rymmer 600 liter jord och har en vattentank på 300 liter. Kärlet är lätt att flytta med en gaffeltruck. Kärlet har en djup mittdel, 80 cm i diameter passande till stora växter och en grundare ytterring, se bild nedan, passande till sommarblommor. Båda delarna är försedda med sugfilt för kapillär bevattning.

Broräcke

Blomlåda för att skruva på broräcke/staket. 

Blomlådan finns som 68 eller 125 cm lång. Det finns tre olika fästen till lådan beroende på hur staketet ser ut. Lådan passar till staket där överliggaren är upp till 70 mm bred och 95 mm djup eller rund överliggare upp till 50 mm. Som tillbehör finns lösa insatser för lättare omplantering från vår till sommarblommor.
Försäljning Sverige 

Södra Sverige 

Janne Petersson

info@visingsoapplen.com
0708-402780 

Västra Sverige

Peter Eclund 

garden@molltorp.com 

070-9901648


Stockholm och norra Sverige 

Mats Karlströmer 
agenten.nu@telia.com 
08-51187610